Campionatul Ligii a patra se va relua în 11 martie

Dimensiune text

Campionatul Ligii a patra la fotbal se va relua în 11 martie, cu etapa a 19-a, a doua a returului, și se va încheia în 3 iunie, se arată într-un comunicat al Comitetului Executiv al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Neamț.

 

În același comunicat mai sînt făcute și alte precizări legate de campionatul județean, Cupa României, transferuri și alegeri.

Astfel, vor fi programate trei etape intermediare, miercurea, în zilele 4 și 25 aprilie și 23 mai. Etapa de Paște se va juca sîmbătă, 14 aprilie. Meciul restanță dintre Viitorul Podoleni și Flacăra Brusturi, din etapa a 18-a, se va juca în 15 martie. De asemenea, în luna iunie sînt programate cinci etape din Cupa României, din faza județeană, în zilele 6, 10, 13, 17 și 20. Pe de altă parte, pentru transferuri, legitimări și vize anuale, delegații echipelor se pot prezenta la sediul AJF Neamț în perioada 6 februarie – 9 martie.

În fine, în 6 martie, la ora 13, este convocată Adunarea Generală extraordinară a AJF Neamț, la stadionul Ceahlăul. Cu această ocazie va fi ales un vicepreședinte dintre persoanele reprezentante ale membrilor afiliați AJF.COMENTARII

WORDPRESS: 0