Prima paginăSport

Campionatul de Șah „Cupa Copilului”, sâmbătă, la Roman Value Centre

Campionatul de Șah „Cupa Copilului”, sâmbătă, la Roman Value Centre

Dimensiune text

 

 

Club Sportiv Municipal Roman – Secția Șah, în colaborare cu centrul comercial Roman Value Centre, organizează sâmbătă, 8 iunie, începând  cu orele 9:00, în incinta centrului comercial Roman Value Centre, Campionatul de Șah „Cupa Copilului”.

Campionatul se va desfășura în sistem Open U12 (categorii de vârstă participante: U12, U10, U08, U07), Elo < 1.200, șah rapid 15 minute, 6 runde. Criteriile de departajare vor fi: numărul total de puncte, coeficientul bucholtz, bucholtz mediu, coeficient de progres, vârsta. Se vor acorda premii constând în cupe, diplome și medalii. Festivitatea de premiere se va desfășura la 30 de minute de la terminarea ultimei runde de joc.

Înscrierile se fac la instructorul de șah din cadrul CSM Roman, Cătalin Artene – telefon: 0766.309.727, dar și la adresa de mail a Serviciului Competiții Sportive a CSM Roman: competitiisportive@csmroman.ro, până pe data de 7 iunie inclusiv, în limita a 70 concurenți.

„Nu se fac înscrieri în ziua concursului și nu vor fi primiți în competiție jucătorii care au avut un comportament inadecvat la alte turnee. Sunt așteptați să participe copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația  de Dezvoltare Intercomunitară «Roman Metropolitan»”, au precizat reprezentanții CSM Roman.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0