Prima paginăSport

Campionat Național și Grand Prix de atletism, în București

Dimensiune text

Cei mai buni atleți din Roman, de la grupele de juniori I în sus, vor avea posibilitatea, sîmbătă și duminică, să-și încordeze bine mușchii pentru a-și da seama cam cîte șanse vor avea la următoarele competiții internaționale.

 

În prim plan este Bianca Perie, campioana României la aruncarea ciocanului și, în același timp, speranța românilor într-un rezultat mare în concursul atletic din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra. La Campionatele Internaționale ale României, din urmă cu o săptămînă, eleva antrenorului emerit Lucică Cucoș a aruncat 69,26 metri, cîștigînd proba. Roxana (LPS Roman), sora sa, a venit pe locul al treilea în aceeași probă, cu 56,99 metri. Tot la aruncarea ciocanului, Florin Asmarandei, sportiv pregătit de Carmen Iederan la Clubul Atletic, a încheiat concursul pe locul al treilea, în vreme ce Adrian Neculau și Gabriel Tudorache s-au clasat pe locul al patrulea la aruncarea suliței, respectiv 400 metri garduri.

Arenele Dinamo și „Iolanda Balaș Soter” vor fi cele care vor găzdui întrecerile naționalelor de tineret și ale concursului Grand Prix rezervat seniorilor și juniorilor I.

COMENTARII

WORDPRESS: 0