CAMPANIE ZIARUL DE ROMAN: VĂ DĂM LA ZIAR!

CAMPANIE ZIARUL DE ROMAN: VĂ DĂM LA ZIAR!

Dimensiune text

campanie-5-680x365Când am spus inovaţie, nu am glumit, dar am zâmbit cu gândul la viitor. Și, cu zâmbet şi cea mai bună credinţă, Ziarul de Roman demarează o primă campanie de presă, dar pentru care avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Vă dăm la Ziar!

Vrem să îi aducem în prim plan pe agenţii economici din Roman, să-i sprijinim, să-i încurajăm, pentru că aici lucrează părinţii, fraţii, vecinii sau oamenii pe lângă care trecem pe stradă. Agenţii economici romaşcani trebuie să supravieţuiască, iar noi putem să fim solidari cu ei şi, până la urmă, cu noi înşine!

Vă place un magazin pentru că are cele mai bune preţuri la cosmetice, are cele mai frumoase haine, este deschis tot timpul, vânzătoarele sunt amabile, pâinea e mai caldă sau acolo găsiţi mezelurile cele mai gustoase…? Haideţi să le spunem povestea la Ziar. Cu o poză şi motivul pentru care intraţi în magazinul, restaurantul, clubul sau pe poarta fabricii, putem să-i ajutăm şi pe ei, dar şi pe cei care nu au ajuns să-i ştie.

Nu luăm bani nimănui, nici agenţilor economici pe care dumneavoastră vreţi să-i promovaţi şi cu atât mai puţin nu vă luăm bani dumneavoastră, cei care promovaţi economia locală.

Faceţi un bine acestor oameni de afaceri şi romaşcanilor care, poate, nu ştiau că „acolo” se vinde un anumit produs. Haideţi să-i dăm la Ziar!

Vă aşteptăm propunerile şi motivaţia pe adresele noastre de e-mail: redactia@ziarulderoman.ro sau ziarulderoman@gmail.com.COMENTARII

WORDPRESS: 0