Campanie umanitară inițiată de PSD Neamț

Campanie umanitară inițiată de PSD Neamț

Militarii romașcani donează viață
Medicii italieni repară gratis dantura copiilor din Neamț
Locuitorii din Văleni sunt solidari cu sinistraţii din Oltenia

 
Președintele Partidului Social Democrat Neamț, Ionel Arsene, inițiază o campanie de ajutorare ce constă în strângerea de fonduri care vor fi donate nemțeanului Ovidiu Adăscăliței din Piatra Neamț. Acesta, la doar 33 de ani, a fost diagnosticat cu o boală cruntă urmând să fie operat în Viena. Pentru această cauză, președintele PSD Neamț a alcătuit o echipă care va derula diverse activități de voluntariat pentru adunarea de fonduri, informează un comunicat al PSD Neamț.

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț

Campania se va finaliza duminică, 26 martie, cu un concert caritabil susținut de trupa Los Anonimos, în sala Calistrat Hogaș de la Consiliul Județean Neamț, care a ales să răspundă pozitiv inițiativei președintelui PSD Ionel Arsene. „Cred în solidaritatea nemțenilor și în buna lor credință, de aceea sunt sigur că vor fi alături de Ovidiu în aceste momente grele, într-un număr mare. Vă rog să susțineți această cauză și să contribuim la însănătoșirea tânărului nemțean. Trebuie să ne mobilizam și să facem fiecare ce îi stă în putință pentru a-l ajuta pe Ovidiu să se întoarcă acasă cât mai repede, alături de soție, de copii, de prieteni și de noi”, a declarat Ionel Arsene, președinte PSD Neamț.

Cei care doresc să susțină acest demers, fie că se implică activ, fie că vor să doneze, sunt rugați să îi contacteze pe organizatorii campaniei la numărul de telefon 0799 708 708, sau la adresa de e-mail: ajutorumanitar@yahoo.com.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!