Prima paginăSocial

Campanie de prevenire a accidentelor rutiere, organizată de IPJ Neamț și motocicliștii din județ

Campanie de prevenire a accidentelor rutiere, organizată de IPJ Neamț și motocicliștii din județ

Dimensiune text

 

Serviciul Rutier Neamț a demarat o campanie de prevenire a accidentelor rutiere în rândul conducătorilor de motociclete şi mopede, denumită „Alege Viața!”, care urmărește atât reducerea accidentelor rutiere în rândul motocicliștilor, cât și conștientizarea conducătorilor de autovehicule asupra riscurilor la care sunt expuși motocicliștii în calitate de participanți la trafic.

În cadrul acestei campanii au fost angrenați motocicliștii nemțeni, cu sprijinul cărora au fost realizate materiale preventive, respectiv afișe, pliante și stickere cu sloganul „Alege Viața!”, care vor fi distribuite participanților cu ocazia evenimentului organizat în Piatra Neamț în data de 6 august.

Astfel, duminică, evenimentul va debuta cu o conferință de presă organizată la sediul IPJ Neamț la orele 10.00, la care vor participa reprezentanții mass-media și partenerii implicați în campanie. În continuarea activităților, la ora 10.45, la sediul Școlii de Șoferi Amatori, polițiștii se vor întâlni cu motocicliștii pentru a dezbate atât teme de prevenție, cât și problemele cu care aceștia se confruntă în trafic. Ulterior acestei întâlniri, va avea loc deplasarea în mod organizat a coloanei de motocicliști pe traseul strada Petru Movilă – bulevardul Decebal – bulevardul Republicii – strada Piața Ștefan cel Mare.

„În cadrul acestui eveniment, tot duminică, la ora 12.00, în Piața Ștefan cel Mare din Piatra Neamț va avea loc o demonstraţie moto, avându-i ca invitaţi pe membrii echipei Stunt Master din Ungaria, dar și un concurs cu premii, «Biciclistul de azi, motociclistul de mâine», adresat copiilor cu vârsta de 3-4 ani, organizat în pauza demonstrației moto. Totodată în Piața Ștefan cel Mare, participanții la eveniment vor putea admira o parte din motocicletele și ATV-urile expuse de către unul dintre partenerii campaniei. Vă așteptăm să vă alăturați demersului nostru de a promova prevenția în rândul participanților la trafic față de biciclistul de azi, motociclistul de mâine”, informează IPJ Neamț.

Evenimentul a fost promovat prin crearea unei pagini oficiale pe rețeaua de socializare Facebook, Alege Viața, unde se vor face și înscrierile pentru participarea la concursul „Biciclistul de azi, motociclistul de mâine”.

 

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0