Prima paginăNeamt

Campanie de colectare a deșeurilor electrice la Cordun și Horia

Dimensiune text

Asociația Română pentru Reciclare RoRec, alături de primăriile Cordun și Horia și de partenerul Philips, îi cheamă pe nemțeni să participe la cele două noi acțiuni de colectare, care vor avea loc la finele acestei săptămîni. Vor fi organizate și tombole cu premii pentru participanți.

 

Sîmbătă, 21 iulie, între orele 9-16, Asociația RoRec va deschide puncte de colectare în Cordun și Horia. În comuna Horia, acestea vor fi la Căminul Cultural (lîngă primărie), la Dispensarul Horia și la Căminul Cultural Cotu Vameș. În comuna Cordun, punctele vor la magazinul Cooperației, la Troiță (lîngă biserică) – în Simionești și în tîrgul săptămînal din Pildești. Cei interesați pot obține informații suplimentare despre acțiunea de colectare la numărul de telefon 0721.816.523. Acesta va fi disponibil pînă sîmbătă, 21 iulie, între orele 8-16.

Prin participarea la această acțiune, locuitorii se vor alătura eforturilor susținute ale Asociației RoRec de a apropia România de ținta anuală de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice pentru fiecare cetățean european, de patru kilograme/locuitor.
Și, pentru că faptele bune trebuie răsplătite, cu sprijinul partenerului Philips, RoRec pune în joc o serie de premii, pe care le oferă celor mai norocoși dintre participanți, la tombolele prilejuite de această acțiune de colectare. Cei care se debarasează, în cadrul acțiunii Asociatiei RoRec, de un aparat electrocasnic vechi sau defect, pot pleca acasă cu unul nou, dintre cele puse în joc de Philips și Skil. Pentru cei din Horia, Philips pune la bătaie două prăjitoare de pîine, cinci mixere și două mașini de călcat, iar cîștigătorii vor fi aflați sîmbătă, 21 iulie, de la ora 17.30, la Primăria Horia. Pentru cei din Cordun, Philips oferă, prin tragere la sorți, două prăjitoare de pîine, cinci mixere și cinci mașini de călcat. Tragerea la sorți și festivitatea de premiere vor avea loc sîmbătă, 21 iulie, începînd cu ora 18.00, la Primăria Cordun.

Campania „Locul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, inițiată de Asociația Română pentru Reciclare RoRec, a debutat, anul acesta, în Neamt, la 7 aprilie, la Tîrgu Neamț. A doua acțiune din județ a avut loc la data de 28 aprilie, la Roman, și a fost urmată de cea de la 19 mai, din Bicaz, Tașca și Tarcău. Cea mai recentă, desfășurată la 2 iunie, a avut loc la Tămășeni și Săbăoani.

COMENTARII

WORDPRESS: 0