CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: MIELUL DE PAŞTE DE LA SERVICE DE CALCULATOARE

CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: MIELUL DE PAŞTE DE LA SERVICE DE CALCULATOARE

Dimensiune text

DSC_0139Continuăm şi în ediţia de astăzi campania iniţiată de Ziarul de Roman „Vă dăm la Ziar”. Pe adresa redacţiei am primit, miercuri, următorul mesaj: „După cum v-aţi învăţat, «SERVICE CALCULATOARE», în perioada Sărbătorilor, vine cu tot felul de Tombole. Anul acesta, această echipă oferă GRATUIT un miel pentru masa de Paşte. Pe lângă acest premiu, magazinul oferă şi un discount de 20% la serviciul complet (curăţare, instalare sistem operare, programe şi antivirus) pentru unitatea sau laptopul dumneavoastră. Doriţi să participaţi la această tombolă? Este foarte simplu, tot ce trebuie să faceţi este să completaţi un talon şi să îl introduceţi în urna din incinta magazinului, din bulevardul Republicii, nr. 123”.

Aşteptăm mesajele dumneavoastră pe adresele de email redactia@ziarulderoman.ro şi ziarulderoman@gmail.com, semnate sau nu, dar care să aibă scopul de a încuraja mediul economic local! Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi trimis mesaje şi aţi înţeles că sunt agenţi economici, care – prin preţurile practicate, prin modul de a face comerţ sau din alte motive cunoscute de dumneavoastră – fac cinste oraşului nostru!

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Da, într-adevar sunt agenți economici care merită să fie dați la ziar, pentru ca sunt firme care pur și simplu încurca comerțul din Roman, platindu-și furnizorii de alimente super vandabile la 90zile, iar vânzătoarele în loc să servească un client care vine să cumpere o marfă „perisabila” din raft preferă să încaseze o factură la care câștiga fix 10bani adică 0,1 Ron, în loc să vândă un produs la care câștiga un 20-25% din preț. Ce să mai zic comerciant adevărat și exemplele pot continua. Domnilor pentru plată facturilor există, bănci, poștă, paypoint-uri, internet, sediile firmelor respective. Eon de exemplu își concediază persoanele de la caserii pentru a reduce costurile și băga @admin – comentariu moderat „in probleme” firmele de genul, felicitări!