CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR!”: MAGAZINUL DE BĂUTURI

CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR!”: MAGAZINUL DE BĂUTURI

Dimensiune text

 

Campania Ziarului de Roman – „Vă dăm la ziar” – continuă. Astăzi vorbim despre Magazinul de băuturi.

magbauturi„Profităm de campania pe care o aveţi pentru încurajarea agenţilor economici locali şi vă supunem atenţiei o nouă afacere ce se va deschide la Roman, realizată de un om de afaceri din oraş. Este vorba despre Magazinul de băuturi, chiar aşa se numeşte, care va fi inaugurat vineri, 11 martie. Magazinul de băuturi se va deschide lângă Femina, iar aici veţi putea găsi peste 500 de sortimente de băuturi, inclusiv oferte săptămânale pentru unele produse. Magazinul de băuturi poate sigura inclusiv cantităţi importante de băuturi pentru evenimente. O altă noutate este aceea că Magazinul de băuturi oferă şi serviciul «Coffee to go» sau cafeaua pe fugă, un concept relativ nou, dar extrem de apreciat de clienţi. Cafeaua utilizată pentru acest serviciu este special concepută pentru Coffee to go – Magazinul de băuturi. Magazinul de băuturi este deschis între orele 07.00 şi 18.00. Vă aşteptăm!”.

Nu uitaţi: Dacă vreţi să promovaţi un agent economic, produsele acestuia, modul în care îşi vinde produsele, o puteţi face, gratuit, prin această campanie. La dispoziţie vă stau adresele noastre de email: redactia@ziarulderoman.ro sau ziarulderoman@gmail.com.

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Da! Chiar ne lipsea un magazin ,,specializat” de…,,pileala” !!!PS Primaria sa puna semafor la trecerea de pietoni de acolo, caci (in ,,goana” dupa… marfa) se pot produce accidente !!!