CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: ÎŢI PROPUNEM FOTOGRAFIA PE LEMN MASIV

CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: ÎŢI PROPUNEM FOTOGRAFIA PE LEMN MASIV

Dimensiune text

Campania iniţiată de Ziarul de Roman prinde şi mai mult contur, motiv pentru care vă mulţumim pentru cuvintele de apreciere şi feedback-ul pozitiv, care ne dau încredere că acest proiect este în beneficiul comunităţii în care trăim. Pentru ediţia de astăzi vă prezentăm povestea unui hobby transformat într-o mică afacere, poveste spusă tocmai de creatorul ei.

campanie fotografie pe lemn„Bună ziua. Citesc zilnic Ziarul de Roman online şi sunt impresionat de munca şi profesionalismul dumneavoastră, ca, în fiecare zi, să aduceţi informaţii noi şi de interes pentru locuitorii oraşului nostru. Într-un oraş mic şi cu o industrie slab dezvoltată, locuri de muncă puţine şi prost plătite – este foarte greu să supravieţuieşti. Campania dumneavoastră este o iniţiativă foarte bună. Sunt o mulţime de oameni care fac lucruri bune zi de zi şi sunt ca şi invizibili pentru cei din jur.

Aş dori să vă prezint ceea ce pentru mine a început ca un hobby, dar, apoi, a devenit o mică sursă de venit de unde mai poţi salvă o factură – două pe lună. Fotografia pe lemn este un concept nou, o idee foarte bună pentru un cadou deosebit, pentru o zi de naştere sau, pur şi simplu, poţi da un nou aspect fotografiilor preferate, înlocuind banalele rame foto din comerţ cu ceva deosebit.

Vrei să faci un cadou inedit? Sau, pur şi simplu, ai vrea că fotografia ta preferata să prindă viaţă? Îţi propunem Fotografia pe lemn masiv! Acum, poţi da un nou aspect fotografiilor tale, transferându-le pe lemn masiv. Tablourile sunt realizate manual, punând pasiune şi suflet în fiecare lucrare începând cu pregătirea lemnului până la finalizarea lucrării. Folosim lemn de tei, de calitate superioară utilizat la realizarea icoanelor. Lemnul este uscat timp de doi ani, apoi este tratat cu ulei de in pentru a rezistă un timp îndelungat.”

Bogdan Bârâiac – www.fotografie-pe-lemn.ro

 

 

Aşteptăm în continuare mesajele dumneavoastră pe adresele de email redactia@ziarulderoman.ro şi ziarulderoman@gmail.com, semnate sau nu, dar care să aibă scopul de a încuraja mediul economic local! Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi trimis mesaje şi aţi înţeles că sunt agenţi economici, care – prin preţurile practicate, prin modul de a face comerţ sau din alte motive cunoscute de dumneavoastră – fac cinste oraşului nostru!

Facem echipă împreună!

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0