CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: DULCIURI DE LA LIDL

CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: DULCIURI DE LA LIDL

Dimensiune text

Duminică, 21 februarie, pe adresa redacţiei am primit o nouă atitudine vizavi de campania demarată de Ziarul de Roman şi care îşi propune revigorarea mediului economic local, dar, în acelaşi timp, o schimbare de păreri între consumatori.

După câteva articole în care cititorii noştri, adică dumneavoastră, ne-aţi propus încurajarea şi promovarea unor bresle, un alt romaşcan spune că cele mai bune dulciuri – bomboane şi biscuiţi – sunt la Lidl.

campanie bomboaneAlina ne-a transmis prin e-mail următorul mesaj: „Dacă îmi doresc să mănânc ceva dulce şi la preţ accesibil, acestea sunt opţiunile mele. Toţi din familie ştiu asta şi mă răsfaţă”.

Pentru că dumneavoastră, cititorii noştri, aţi fost receptivi la campania noastră, vă anunţăm că, în cel mai scurt timp, de Mărţişor, vom realiza o rubrică permanentă dedicată acestei campanii şi care îşi propune încurajarea mediului de afaceri din Roman. Nu ezitaţi să ne scrieţi, în câte cuvinte puteţi, despre magazinele sau fabricile sau meseriile de care aveţi nevoie, pe care le apreciaţi, despre produsele pe placul dumneavoastră sau comerţul făcut pe gustul dumneavoastră. Nu uitaţi, agenţii economici din Roman sunt ai noştri, ei ne oferă „soluţii” pentru dorinţele noastre!

Ne găsiţi la adresele de email: redactia@ziarulderoman.ro şi ziarulderoman@gmail.com.COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Gigi 4 ani

    Ma gandesc ca mai sunt inca 1000 de dulciuri care se fac in romania care sunt la acelasi pret. Lidl importa tot. De ce sa nu sustii economia locala?

  • Lidl nu importa tot. Sunt si produse facut la noi in tara ,chiar la noi in Roman. Vezi Covrigeii Circuss cu mac si sare , cu chimen si sare si covrigeii vanilati. Faptul ca scrie ” produs in UE pentru Lidl…” asta nu inseamna ca e doar import. Fiecare consuma ce doreste.