CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: CĂLĂTORII CU STARTAX

CAMPANIA „VĂ DĂM LA ZIAR”: CĂLĂTORII CU STARTAX

Dimensiune text

 

Continuăm şi în ediţia de astăzi campania iniţiată de Ziarul de Roman „Vă dăm la Ziar”. Pe adresa redacţiei am primit, astăzi, următorul mesaj:

taximetrie taxiuri la spital 3„Vreau să «dau la ziar» firma StarTax. Nu ştiu dacă au maşinile cele mai noi sau serviciile cele mai prompte. Însă eu merg cu maşinile lor de mulţi ani – din cauza serviciului, pe aceeaşi rută, de mai multe ori pe săptămână. Șoferii sunt întotdeauna amabili, iar doamnele de la dispecerat au ajuns, după atâta timp, să mă recunoască atunci când fac o comandă, fără să îmi mai dau numele şi destinaţia cursei. «StarTax, bună seara… Vă trimit o maşină în 3-4 minute…»”.

Aşteptăm mesajele dumneavoastră pe adresele de email redactia@ziarulderoman.ro şi ziarulderoman@gmail.com, semnate sau nu, dar care să aibă scopul de a încuraja mediul economic local! Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi trimis mesaje şi aţi înţeles că sunt agenţi economici, care – prin preţurile practicate, prin modul de a face comerţ sau din alte motive cunoscute de dumneavoastră – fac cinste oraşului nostru!

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Vlad Apetrei 4 ani

    Sunt cei mai buni!!! Felicitări domnului Marian pentru tot!!

  • stai linistit ca te identifica dupa numarul de telefon, nu dupa caldura din voce :)). oricum, funny