Campania de donare de sânge, rezultat – 207 donatori

Campania de donare de sânge, rezultat – 207 donatori

Dimensiune text

 

donare sangeCampania de donare de sânge desfăşurată pe parcursul lunii august, de Primăria Municipiului Roman în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Piatra Neamţ şi Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, a avut ca finalitate înregistrarea a 207 donatori, care, de altfel, au primit, în plus faţă de prevederile legii, şi tichete gratuite de o zi la ştrandul din interiorul Complexului Sportiv şi de Agrement „Moldova”.

„Primarul Municipiului Roman, domnul Laurenţiu Dan Leoreanu, mulţumeşte tuturor celor care au donat sânge în cadrul desfăşurării iniţiativei municipalităţii şi reaminteşte că, donând 450 de mililitri de sânge, fiecare dintre noi poate salva până la trei vieţi omeneşti şi nu există nici un risc pentru sănătatea donatorului, acesta putând deveni eroul necunoscut al unui om aflat pe patul de spital”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Roman.

Cetăţenii care doresc să doneze sânge se pot prezenta la sediul Punctului fix de recoltare din Ambulatorul de Specialitate al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, strada Tineretului nr. 28, etaj 2, programul pentru donare fiind zilnic, între orele 7,00-11,00. Pot fi primiţi zece donatori pe zi, conform programării la sediu sau telefonic, tel: 0333.401.152.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0