Prima paginăSocial

Campania „Cumperi tu, primesc şi ei!”, la Alexandria Librării

Campania „Cumperi tu, primesc şi ei!”, la Alexandria Librării

Dimensiune text

 

„Din 1950 îţi pregătim ghiozdanul. Suntem mândri de asta şi îţi mulţumim!”, acesta este mesajul librăriei Alexandria, care, şi în această toamnă, se alătură programelor Salvaţi Copiii România, pentru a ajuta cât mai mulţi copii să aibă toate cele necesare pentru a merge la şcoală.

Statisticile Salvaţi Copiii în ceea ce priveşte lipsa de educaţie şi abandonul şcolar sunt îngrijorătoare. În ţara noastră, unul din zece copii cu vârsta corespunzătoare învăţământului primar nu participă la educaţie. De la un an la altul, în loc să crească, procentajul copiilor cu vârsta de la 7 la 10 ani care frecventează şcoala primară este în scădere, iar cel al abandonului şcolar la clase primare şi gimnaziale în creştere.

„În perioada 1 – 30 septembrie 2016, clienţii care vor pregăti ghiozdanele propriilor copii alături de noi şi vor face orice achiziţie din cele 30 de librării Alexandria aflate în 12 judeţe ale ţării vor sprijini şi copiii nevoiaşi înscrişi în programele Salvaţi Copiii România. Alexandria Librării donează sub formă de rechizite către Organizaţia Salvaţi Copiii România 1% din cifra de afaceri. Astfel, fiecare persoană care va face cumpărături de orice natură, din oricare din librăriile Alexandria, se alătură acestei campanii şi face un gest concret de încurajare a educaţiei. Reducerea abandonului şcolar şi a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România este şi anul acesta posibilă printr-un simplu gest pe care îl facem atât de mulţi. Și acum, când CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”, anunţă reprezentanţii Alexandria Librării.

În 2015, aproape 100.000 de români au răspuns pozitiv la această campanie, iar produse în valoare de 27.000 de lei au ajuns exact acolo unde era cea mai mare nevoie de ele. Alexandria Librării are sediu şi în Roman, pe bulevardul Roman Muşat.

Afis Salvati Copiii 2016

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0