Calculatoare pentru Centrul de zi de la Școala 8

Dimensiune text

Dotarea a fost posibilă printr-un proiect finanţat de Fundaţia Asoclick.

Cei 20 de copii care frecventează Centrul de zi „Episcop Melchisedec Ștefănescu” au motiv de bucurie. Centrul a primit opt calculatoare care au fost deja instalate şi care vor putea fi folosite începând de luni, 24 februarie. Calculatoarele vin din partea Fundaţiei Asoclick şi au fost câştigate în urma unui concurs de proiecte, desfăşurat la sfârşitul anului 2013. „Această fundaţie are în program, în fiecare an, diverse proiecte de responsabilitate socială. Scopul proiectului nostru a fost acela de a veni în sprijinul copiilor de la centru, toţi fiind copii proveniţi din familii dezavantajate social, mulţi dintre ei neavând acasă un calculator. Calculatoarele au fost instalate în spaţiul din şcoală destinat centrului, dar vor putea fi folosite de toţi copiii din şcoală. Având în vedere că programul din centru se desfăşoară doar după-amiaza, după ora 12, dimineaţa calculatoarele vor putea fi folosite de orice clasă din şcoală, pentru diverse activităţi, care să facă lecţiile mai atractive”, a spus profesoara Luminiţa Boloca, directorul Școlii „Calistrat Hogaş”.

Școala „Calistrat Hogaş” are şi un cabinet de informatică, dotat prin forţe proprii. Cabinetul reuneşte în aceeaşi sală calculatoarele primite în diverse etape de şcoală, mobilierul fiind realizat de către muncitorii de întreţinere din şcoală. „Chiar dacă nu este la fel de modern ca şi cabinetele din alte şcoli, este foarte util şi poate fi folosit la lecţii”, a spus profesoara Luminiţa Boloca.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • vladimir 6 ani

    Iata ca sunt buni la ceva si copiii sarmani , pe spatele saraciei lor facandu-se achizitii si , desigur , bile albe ca CV-ul onor conducerii.Bine ca au fost laudati muncitorii „calificati” din scoala , care nu si-ar gasi locul la o firma privata nici ca voluntari. Asta e situatia Marioaro!(ca in bancul cu adulterul)