Prima paginăSocialEducatie

Cadouri pentru bătrânii internaţi în cămin

Dimensiune text

Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 au dăruit flori şi dulciuri bătrânilor de la Centrul pentru persoane vârstnice.

Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 din Roman au fost vineri, 7 martie, pentru câteva momente, nepoţii bătrânilor aflaţi în grija Centrului pentru persoane vârstnice cu boli somatice de pe strada Veronica Micle. Copiii le-au dăruit felicitări, flori, fructe şi dulciuri şi le-au înseninat ziua cu un scurt moment artistic. „Activitatea face parte dintr-un proiect pe care l-am intitulat «Oamenii de lângă noi» şi pe care l-am iniţiat din dorinţa de a dezvolta la copii sentimente de dragoste, preţuire şi respect pentru persoanele în vârstă, dar şi formarea unui comportament civic şi onest. În realizarea acestei activităţi am avut sprijinul mămicilor care sunt membre ale «Clubului mămicilor creative» din grădiniţă, împreună cu care am făcut felicitările, şi al unei foste mămici, Loredana Andrici, care a rămas alături de noi şi ne sprijină în activităţi, chiar dacă acum este mămica unui copil de şcoală”, a spus educatoarea Mihaela Ion, iniţiatoarea proiectului.

La buna realizare a activităţii şi-au adus contribuţia educatoarele Palona Mihăilă, Viorica Adiaconiţei, Anişoara Deliu, Marina Biberi, Mirela Tacu şi Cecilia Voinea, care au fost şi sponsorii activităţii.

COMENTARII

WORDPRESS: 0