Cabinetul NeoKINETIC din Roman a lansat campania „Hrănește-ți sufletul cu fapte bune”

Cabinetul NeoKINETIC din Roman a lansat campania „Hrănește-ți sufletul cu fapte bune”

Dimensiune text

 

Cabinetul de recuperare medicală NeoKINETIC din Roman a lansat, pentru perioada premergătoare sărbătorilor pascale, campania „Hrănește-ți sufletul cu fapte bune”. Campania este adresată celor care pot ajuta cinci familii nevoiașe, prin donarea de alimente neperisabile, și se desfășoară în perioada 6 – 13 aprilie.

„Nu este pentru prima dată când în cabinetul nostru se desfăşoară o campanie. Acum doi ani, în preajma sărbătorilor de Crăciun, am fost colaboratori la o campanie de donare de cărți, tot pentru copii cu posibilități financiare reduse. Poate mulți vor spune că o faptă bună nu se face doar în preajma sărbătorilor, însă noi, prin natura meseriei noastre, facem fapte bune zilnic. De pe vremea când urmam cursurile de masterat în Cluj, am participat la multe activități caritabile şi mereu mi-am dorit să vin acasă şi să organizez astfel de campanii şi pentru romaşcani. În anul 2017, NeoKINETIC vă îndeamnă să fiți mai buni, mai generoşi şi mai iertători. De această dată, vă propunem să punem mână de la mână şi să ajutăm cinci familii defavorizate din Roman, pentru a readuce zâmbetul copiilor de sărbătorile Pascale. În schimbul alimentelor, noi vă vom oferi un masaj terapeutic cadou” , afirmă Andreea Broască, specialist kinetoterapeut NeoKINETIC.

Romașcanii cu suflet mare ce doresc să se alăture acestei campanii se pot adresa reprezentanților cabinetului NeoKINETIC din Roman, pe strada Cuza Vodă, bloc 6A. Detalii la numerele de telefon 0333 108 388 și 0742 484 780 sau la adresa de e-mail: neokineticsm@gmail.com.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0