Cabinet medical scos la concesiune, prin licitație publică

Cabinet medical scos la concesiune, prin licitație publică

Dimensiune text

 

Primăria municipiului Roman va scoate la concesiune, prin licitație publică, un spațiu pentru înființarea unui cabinet medical pentru medicina de familie. Este vorba de un spațiu din cadrul Dispensarului 3-5 din Roman, de pe strada Bogdan Dragoș nr. 109. În acest moment, spațiul este folosit de un alt medic, dar care dorește să reducă la jumătate suprafața cabinetului concesionat.

„În cazul aprobării acestei cereri, cota parte indiviză de ½ din acest spațiu devine liberă și se poate concesiona. Concesiunea se va face prin licitație publică, cu păstrarea destinației acestui spațiu de medicină de familie. Supunem spre aprobare: reducerea cu ½ a spațiului concesionat; organizarea unei licitații publice pentru concesionarea restului suprafeței, rămasă liberă a cabinetului medical – formată din ½ cabinet medical și ½ sala de tratamente și cota parte indiviză din suprafeţele comune (holuri, casa scării, grup sanitar, etc), în suprafaţă totală de 37,65 metri pătrați”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali.

Oportunitatea aprobării acestui proiect va fi supusă dezbaterii în ședința de Consiliu Local de miercuri, 30 august, de la orele 12.00.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Petru 3 ani

    Sugestie: varuiti dispensarul si punctul de transformare de langa.