Bursierii Marsat sunt așteptați la „Ziarul de Roman”

Dimensiune text

Joi, 25 aprilie, bursierii Marsat sunt așteptați la sediul „Ziarului de Roman”, pentru a-și primi bursele pentru această lună.

 

Foto: Managerul Marsat, Vasile Balcan, alături de Teodora și Maria Arabu 

 

Bursierii Marsat sunt Ana Maria Dănăilă, studentă la Facultatea de Biologie din cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, Gabriela Sava, care a absolvit, în luna iunie, Colegiul Național „Roman-Vodă”, ca șefă de promoție la secția umană și este studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, pe locurile finanțate de la buget, Antonela Bogliș, care a încheiat clasa a XII-a la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” cu media 9,67, a promovat examenul de bacalaureat cu media 8,28 și este, în acest moment, studentă, pe locuri finanțate de la buget, la Facultatea de Telecomunicații din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași. Tot student, la Facultatea de Științele Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, este și Cosmin Holmanu, absolvent al Colegiului Tehnic „Petru Poni”. Elena Bostan, elevă la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, a încheiat clasa a X-a cu media generală 9,90. De asemenea, tot cu medii mai mari decât în anul școlar trecut au încheiat cursurile și Ana Loredana Ciulin, clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, media 9,59, și Andrei Turcu, de la Liceul Teologic „Sfântul Gheorghe”, care a încheiat clasa a X-a cu media generală 9,16.

Cele mai mici bursiere sunt Ana Maria Miron, care a absolvit gimnaziul, în această vară, la Școala „Mihai Eminescu”, cu media generală 9,02, și este, din această toamnă, elevă la Colegiul Național „Roman-Vodă”, și surorile Teodora și Maria Arabu, interprete la pian și la vioară, care s-au distins în concursurile de interpretare la categoria lor de vârstă.

Bursele Marsat reprezintă un proiect inițiat de SC Marsat, prin managerul său, inginerul Vasile Balcan, în parteneriat cu „Ziarul de Roman”, prin care, sub sloganul „Investim în performanță, investim în viitor”, sunt sprijiniți elevi și studenți cu rezultate foarte bune la învățătură, proveniți din familii cu venituri modeste. Fiecare bursier primește câte 250 de lei în fiecare lună de școală.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0