Bursele „Marsat” intră în vacanță

Dimensiune text

Bursierii Marsat au primit marți, 25 iunie, ultima tranșă din bursa echivalentă acestui an școlar. Proiectul va fi continuat la începerea anului școlar 2013 – 2014. Omul de afaceri Vasile Balcan, manager al societății Marsat SA, inițiatorul acestui proiect, pus în practică în parteneriat cu „Ziarul de Roman”, consideră că, până acum, proiectul s-a dovedit a fi de succes și va fi continuat și în viitorul an școlar.

 

Foto: Vasile Balcan, managerul Marsat, alături de surorile Teodora și Maria Arabu

 

Pe lista bursierilor Marsat se află Ana Maria Dănăilă, studentă la Facultatea de Biologie din cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, Gabriela Sava, studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, Antonela Bogliș, studentă la Facultatea de Telecomunicații din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, Cosmin Holmanu, student la Facultatea de Științele Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Elena Bostan, elevă la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Ana Loredana Ciulin, clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Andrei Turcu, de la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec”, Ana Maria Miron, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Roman-Vodă”, și surorile Teodora și Maria Arabu, eleve ale Școlii de Artă „Sergiu Celibidache”.

Proiectul burselor Marsat este un parteneriat inițiat de inginerul Vasile Balcan, manager al societății Marsat SA, și de Ziarul de Roman. Sub sloganul „Investim în performanță, investim în viitor”, elevi și studenți cu note foarte bune, proveniți din familii cu situații financiare modeste, primesc, lunar, pe perioada anului școlar, burse de 250 de lei.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0