Prima paginăSocialEducatie

Burse „Marsat” de 8.000 de lei pe semestru

Dimensiune text

Cei opt bursieri sunt aşteptaţi vineri, 20 decembrie, la ora 9, la sediul „Ziarului de Roman”.

Cei opt bursieri ai anului şcolar 2013 – 2014 din cadrul proiectului burselor Marsat, derulat de SC Marsat, în parteneriat cu Ziarul de Roman, sub sloganul „Investim în performanţă, investim în viitor”, îşi vor primi bursele pentru primul semestru vineri, 20 decembrie. Elevii sunt aşteptaţi la sediul redacţiei Ziarului de Roman la ora 9.

Bursierii acestui an şcolar sunt: Elena Bostan, de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Alexandra Calistru, de la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri”, Lăcrămioara Ciocan, de la Liceul cu Program Sportiv, Paul Lucaci, de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Mădălina Anton, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Teodora Arabu, de la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”, Robin Ciocan, de la Școala de Artă „Sergiu Celibidache” şi Denisia Enache, de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”.

Cei opt elevi vor primi suma de 1.000 de lei fiecare, corespunzătoare primului semestru de şcoală. Bursele vor fi menţinute şi în cel de-al doilea semestru, cu condiţia ca elevii să obţină în continuare performanţe măcar la nivelul celor pe care le-au avut în momentul desemnării lor pe lista beneficiarilor.

„M-au emoţionat şi m-au încântat calităţile acestor copii, adevăraţi eroi în luptă cu viaţa. Am deosebită admiraţie pentru felul în care au fost crescuţi şi educaţi şi mă bucur să pot sprijini efortul lor de a reuşi în viaţă prin acordarea burselor Marsat. Sunt sigur că tineri ca ei vor schimba în bine ţara şi oamenii”, a spus inginerul Vasile Balcan, directorul SC Marsat, iniţiatorul proiectului.

COMENTARII

WORDPRESS: 0