Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Dimensiune text

 

bursa 04În luna octombrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Neamţ va organiza o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Întâlnirea dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă va avea loc joi, 20 octombrie, în Roman, Piatra Neamţ şi Tîrgu Neamţ. În Roman, cel mai probabil, la fel ca şi întâlnirile similare anterioare, evenimentul va fi organizat, conform reprezentanţilor AJOFM Neamţ, la fosta cantină a Liceului Tehnologic „Vasile Sav” de pe bulevardul Republicii.

„Îi aşteptăm la Bursa locurilor de muncă pe cei 627 de absolvenţi din ultima promoţie care sunt înregistraţi în evidenţele AJOFM Neamţ, dar ne adresăm şi tuturor celorlalte persoane interesate de un nou loc de muncă”, a afirmat directorul executiv al AJOFM Neamţ, Daniel Chirilă.

La ultima bursă a locurilor de muncă, organizată în luna aprilie în acest an, cele mai multe locuri de muncă au fost oferite în municipiul Piatra Neamţ (346), următorul fiind municipiul Roman (278), apoi oraşul Tîrgu Neamţ (84). Atunci au participat 970 de persoane, 516 la Piatra Neamţ, 365 la Roman şi 89 la Tîrgu Neamţ. Ca urmare a acestei acţiuni, 80 de persoane au fost angajate pe loc şi 338 au fost selectate în vederea încadrării.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0