Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț organizează Bursa generală a locurilor de muncă, în data de 19 aprilie. La Roman, evenimentul va avea loc la Cercul Militar, începând cu ora 9.

 

 

La această acțiune se dorește participarea unui număr cât mai mare de agenți economici ce vor pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă o gamă cât mai variată de locuri de muncă, atât pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucrători necalificați, cât și pentru persoane cu studii superioare. „Până în prezent au fost contactați 22 de agenți economici, aceștia oferind locuri de muncă în domenii variate: confecționeri, ospătari, barmani, spălători-auto, sudori, instalatori. Bursa generală a locurilor de muncă este un eveniment care se desfășoară anual și care are rolul de a pune față în față persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cu angajatorii aflați în căutare de personal”, a spus Tatiana Lazăr, coordonatorul Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă Roman.

„De la bursa din acest an așteptăm ceea ce am așteptat și de la edițiile de până acum: să găsim forță de muncă dispusă să muncească, pentru că forță de muncă există, însă dorință reală de a munci, mai puțin. Din experiența anilor trecuți, știm că evenimentul se bucură de o participare foarte largă, dar nu întotdeauna pretențiile și așteptările celor care vin la bursă în căutarea unui loc de muncă sunt compatibile cu ceea ce ei pot oferi și, de asemenea, cu ofertele angajatorilor”, a spus Luiza Darie, director de resurse umane al Caremil.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]
[sam_ad id=”130″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Andrei 6 ani

    dorință reală de a munci??? asa zice tanti Luiza.
    Dar de dorinta reala de angajare ce zici tanti Luiza? Dar de dorinta reala de a nu-ti bate joc dupa ce ai angajat ce zici tanti Luiza? Dar de dorinta reala de a da un salar nu care te imbogateste? Dar de dorinta reala de a nu angaja azi si a da afara maine? Dar de dorinta reala de a nu forta angajatul sa se imprumte la banca in numele firmei? Dar de dorinta reala de a nu forta angajatul sa semneze un contract de confidentialitate facut in bataie de joc in care duna morala e de ordinul a zeci de mii de euro?

    Nu întotdeauna pretențiile și așteptările celor care vin la bursă în căutarea unui loc de muncă sunt compatibile cu ceea ce ei pot oferi mai zice tanti Luiza.
    Ba da, de multe ori se poate invata la locul de munca, omul se poate perfectiona. Putem sa o numim educatia de la locul de munca. eu zic ca aici nu se vrea din partea angajatorilor. Se vrea profitul. Cine vrea doar profitul se numeste profitor.