Bursă de afaceri pentru firmele nemțene

Dimensiune text

Pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Neamț, patronii din județ pot stabili noi contacte de afaceri și pot afla detalii despre licitații internaționale, cereri și oferte de bunuri, servicii sau materie primă.

 

În cadrul categoriei „Oportunități de afaceri” a site-ului www.ccint.ro , oamenii de afaceri din Neamț pot contacta firme din Belgia, Franța, Israel, Tunisia sau alte țări, care solicită parteneriate reciproc avantajoase.
Spre exemplu, firma poloneză MetalCo este în căutarea unor parteneri din România care să îi livreze deșeuri de zinc și alte aliaje de zinc, iar firma JN Scandinavia, din Danemarca, achiziționează ambalaje din plastic și hîrtie pentru industria alimentară. Firma M&W Israel Ltd caută montatori pentru conducte de gaz, iar firma israeliană UANK achiziționează gem de fructe.
Firma BPCE Sofia din Bulgaria caută să colaboreze cu producători de pelete din coji de semințe de floarea soarelui, cu firme din domeniul producției și distribuției de vinuri, dar și cu crescători de animale pentru carne sau cu distribuitori de mezeluri.

Datele de contact necesare pentru începerea relațiilor de afaceri cu partenerii străini sînt disponibile pe site-ul CCI Neamț.COMENTARII

WORDPRESS: 0