Prima paginăSocial

Bunicii de la Casa Bunicilor, răsfățați de 8 Martie

Bunicii de la Casa Bunicilor, răsfățați de 8 Martie

Dimensiune text

 

Pentru cele 31 de femei și cei șapte bărbați care primesc cazare și asistență la Casa Bunicilor, asistenții sociali au pregătit mai multe activități inedite pentru săptămâna aceasta. De luni și până miercuri, când se sărbătorește Ziua Femeii, bunicii vor avea parte de răsfăț, dar, în același timp, vor oferi și celor care îi vor vizita un program artistic.

„Primăria Roman, cu sprijinul Direcţiei de Asistenţă Socială, le-a pregătit celor 38 de bunici de la Casa Bunicilor o săptămână plină de surprize. Luni, 6 martie, aceştia au primit vizita specialiştilor de la un salon de înfrumuseţare, care le-au coafat pe doamne, le-au făcut manichiura, iar bărbaţii au primit o tunsoare nouă. Cu ajutorul unui agent economic romaşcan, garderoba bunicilor a fost înnoită. Marţi, 7 martie, bunicii se vor bucura de un program artistic asigurat de copiii de la Centrul «Don Calabria». Miercuri, de Ziua Femeii, bunicii vor primi vizita membrilor de la Rotary Club, urmată de un program artistic oferit de voluntarii şi de copiii de la Asociația «Iubire şi Speranță». La rândul lor, şi bunicii le-au pregătit celor care îi vizitează câteva surprize. Meniul va fi şi el unul special. În bucătăria de la Casa Bunicilor se va pregăti o friptură de curcan şi cartofi cu rozmarin. De la masa festivă nu va lipsi nici tortul Tiramisu”, anunță, într-un comunicat, reprezentanții Primăriei Roman.

La Casa Bunicilor locuiesc 38 de romașcani care nu mai au rude apropiate, care au venituri și lasă cotă parte din pensie pentru cazarea și masa asigurate. Casa Bunicilor a fost construită cu fonduri europene în urmă cu cinci ani.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0