Bugetul spitalului „tranșat” în această săptămână

Catalina Palancianu 0104Proiectul pentru bugetul din acest an este nemulțumitor pentru conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman. Bugetul va fi analizat și defalcat în această săptămână. Conducerea spitalului contează, ca soluții, pe internarea de o zi și pe coplată.

 

 

„Săptămâna în curs va fi  grea și foarte plină pentru spitalul nostru, să vedem cum facem pentru a obține o sumă maximă pentru spitalul nostru. Există și câteva noutăți, legate de internarea de 24 de ore, de coplată. Vom prezenta și colegilor acest noutăți, le vom discuta și vom căuta soluții”, a spus managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman, medicul Cătălina Pălăncianu (foto).

După stabilirea bugetului se vor lua în discuție și problema sporurilor salariale și a angajărilor în spital. „Așteptăm să vedem întâi bugetul defalcat și suma alocată pentru salarii, după care putem discuta și despre organizarea concursului pentru angajarea de asistente medicale. Putem face angajări cu condiția să nu depășim suma stabilită pentru salarii. Vom reevalua urgențele din fiecare secție, în ceea ce privește necesarul de personal”, a spus managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman, medicul Cătălina Pălăncianu. Dacă problemele legate de sporurile acordate și de angajări mai au de așteptat până va fi luată o decizie, tichetele de masă pentru angajați rămân o certitudine. „Angajații spitalului primesc tichete de masă și vor primi până la sfârșitul anului”, a spus medicul Cătălina Pălăncianu.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ELENA 6 ani

    Daca conducerea ar scoate la pensie tot personalul care are varsta si nu ar mai da prelungiri, la personalul care deja este pensionat…ar putea incadra personal nou…dublu…deoarece salariile personalului cu vechime este mult mai mare decat a celor care vor fi incadrati cu salarii de incepatori (pana vor ajunge acestia la salarii mari trec anii si poate se mai schimba si treburile) . In felul acesta se vor creia si locuri de munca, pentru cei care nu au unde sa munceasca….nu e corect unul sa manance 2 paini si altul niciuna….SUCCES !