Bugetul Romanului se face prin consultarea specialiștilor

Bugetul Romanului se face prin consultarea specialiștilor

 

economie bani finanteLegea spune că bugetul oricărei unități teritorial-administrative este supus dezbaterii publice, dar în practică foarte puțini sunt cei care îl analizează și mai puțini sunt cei care vin cu propuneri. Primarul Romanului spune că vrea ca, înainte să se voteze bugetul, să discute cu mai multe categorii profesionale, de la oameni de afaceri, la medici sau tineri.

Primarul Lucian Micu spune că, până la finele săptămânii, va lansa invitații către reprezentanții mai multor domenii de activitate pentru a stabili întâlniri în care toată lumea să-și spună opinia, iar, ulterior, măcar parte din propunerile venite să se regăsească în lista de investiții pe acest an. Administrația locală a anunțat că, în perioada imediat următoare, se va stabili şi calendarul consultărilor și informațiile vor fi făcute publice.

Bugetul Romanului se va alcătui abia după ce va fi votat cel național. Și romașcanii, oamenii simpli, vor putea consulta documentul înainte ca acesta să fie dezbătut în Consiliul Local.


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • masurile luate la cpu,va stresa personalul medical,care munceste efectiv,ducand la inrautatirea lucrurilor,nu usile deschise e solutia,ci reforma sanitara complet revizuita,excluderea nespecialistilor in domeniu cu functii politice

  • TOTI NESPECIALISTII MEDIOCRITATI PLANTATE POLITIC IN FUNCTII SI TINUTI IN BRAȚE DE GOLANII DE LA PUTERE SA DISPARA – TOATE INSTITUTIILE CE TIN DE PRIMARIE AU SEFI COCOTATI PE NEMERIT PLINI DE TUPEU SI CARE SE CRED PE MOSIA LU TACSU