Bucurați-vă de-o floare ruptă din soare!

Dimensiune text

Lucia Șoiman a deschis o grădină cu flori în Pietonalul Ștefan cel Mare (foto), loc de întîlnire, promenadă și distracție pentru tinerii și mai vîrstnicii iubitori ai municipiului Roman. Pe lîngă atîtea oferte și invitații de a face cumpărături sau a petrece timpul liber se cerea și o oază de frumusețe pură, ceea ce te îmbie de cum treci pragul florăriei Lucia S.

 

Motivul dominant, al florii soarelui, este simbolul tonic, revigorant, al frumuseții naturale, care ne invită s-o iubim și s-o prețuim necondiționat, indiferent de vîrstă ori stare emoțională.
Iubesc florile atît de mult încît vreau să împărtășesc această stare permanentă de bucurie cu toți cei care trec pragul florăriei, la fel de mult ca și cu cei care primesc în dar o floare sau o plantă cumpărate de la noi. N-am gîndit-o, inițial, ca o afacere, am avut doar gîndul ca sămînta iubirii de frumos să încolțească în fiecare din cei pe care îi vom convinge prin prospețimea, diversitatea, eleganța și frumusețea florilor, dar și prin accesibilitatea prețurilor, că a trăi frumos și a împărtăși bucuria sînt stări normale și care ne invită la normalitate„, a mărturisit Lucia Șoiman.

Buchete de flori rare, exotice, din cele cunoscute din prima copilărie din grădina bunicii – trandafiri, crizanteme, crini -, ghivece cu flori numai bune de pus la ferestre, aranjamente florale pentru evenimente fericite din familie ori pentru întruniri oficiale, plante ornamentale pentru casă și curte și multe alte surprize înflorite ne invită să ne bucurăm sau să-i bucurăm pe cei pe care-i prețuim.

În plus, celor cărora le face plăcere ca surpriza să fie dublată de simț practic, florăria Lucia S le pune la dispoziție numerele de telefon la care pot face comandă pentru un buchet de flori sau un aranjament floral – 0233 733.133; 0786 885.959; 0765 632.503 – sau adresa de e-mail: floraria_lucia_s@yahoo.com.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0