Branduri de renume la Shopping City Piatra Neamţ

Branduri de renume la Shopping City Piatra Neamţ

 

ShoppingCityPiatraNeamt_randareNoul mall va dispune de o suprafaţă închiriabilă de 28.000 de metri pătraţi şi va găzdui primul hypermarket Carrefour din judeţ şi primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City.  Centrul comercial este situat pe bulevardul Decebal, nr. 79.

La doar câteva luni de la anunţul demarării lucrărilor de construcţie la Shopping City Piatra Neamţ, dezvoltatorul imobiliar NEPI anunţă primele branduri care vor fi prezente în cel mai modern centru comercial din nord-estul României. Mixul de magazine va fi unul complet, cu branduri pentru toate categoriile de vârstă şi interese: modă, frumuseţe, sport, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copiii, o ofertă variată de restaurante şi cafenele, precum şi diverse opţiuni de divertisment şi petrecere a timpului liber.

New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Pepco, Deichmann, Kendra, Intersport, Altex, Sensiblu, Helpnet, dm drogerie markt, Animax şi Zvon Café sunt doar câteva dintre brandurile de care se vor bucura cei care vor trece pragul Shopping City Piatra Neamţ, ce urmează să îşi deschidă porţile la finalul anului.

Vizitatorii noului mall vor beneficia de una dintre cele mai mari şi moderne oferte de divertisment din regiune. Un punct de atracţie important va fi primul cinematograf multiplex ultra-modern din regiune, Cinema City, cu şase săli dotate cu cele mai moderne tehnologii, în care spectatorii vor putea viziona filme 2D şi 3D la o calitate superioară. Zona de divertisment va fi completată de cazinoul Maxbet, deschis non-stop, cu slot machines de ultimă generaţie şi un spaţiu de relaxare cu bar. De asemenea, Max Fun va deschide la Shopping City Piatra Neamţ o nouă zonă de distracţie cu bowling, biliard şi activităţi de recreere.

„Piatra Neamţ reprezintă o zonă cu un potenţial mare de dezvoltare, iar, odată finalizat, centrul comercial va deveni o atracţie dominantă pentru populaţia din regiune, oferind un mix de branduri internaţionale şi locale care să acopere toate nevoile. Ca element de noutate, centrul comercial va consolida poziţia pe zona de agrement a oraşului, adăugând destinaţiilor turistice deja existente o locaţie comercială capabilă să întregească itinerariul oricărui vizitator. Din acest motiv, proiectului i s-a adăugat o zonă specială de terasă, iar o atenţie sporită a fost acordată cafenelelor şi zonei de restaurante”, precizează un comunicat al companiei.

„Ne dorim să ajutăm Piatra Neamţ să ajungă destinaţia numărul unu de turism din zona Moldovei. Credem că resursele şi atracţiile există deja, ce mai rămâne de făcut este să le punem în valoare din punct de vedere comercial şi aici e rolul nostru cu acest nou centru”, a menţionat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Odată cu inaugurarea centrului comercial, la finalul anului 2016, Shopping City Piatra Neamţ va aduce şi primul hypermarket Carrefour din Piatra Neamţ, care a început deja amenajarea suprafeţei de 10.000 de metri pătraţi. Cu circa 250 de angajaţi care vor fi implicaţi în activităţi comerciale, lucrând şi în laboratoarele proprii de brutărie, gastronomie, patiserie, cofetărie şi pizza-rotiserie, Carrefour va deveni unul dintre cei mai importanţi angajatori din oraş.

„Există un interes sporit pentru ocuparea spaţiilor din Shopping City Piatra Neamţ. Suntem mândri să anunţăm că, după doar câteva luni de la anunţarea începerii lucrărilor de construcţie la cel mai nou şi modern centru comercial din nord-estul ţării, numeroase branduri internaţionale, dar şi locale, îşi pregătesc deja spaţiile pentru a-i primi pe locuitorii din regiune”, a mai precizat Sebastian Mahu.

Centrul comercial este construit pe un teren de şapte hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale va avea o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi. Parcarea cu până la 1.000 de locuri va oferi acces direct către zona de cinema – distracţie – fitness – food court. Pentru integrarea armonioasă în comunitatea din Piatra Neamţ a proiectului, dezvoltatorul a luat în considerare construirea a două sensuri giratorii, care vor fluidiza traficul în zonele Decebal şi Bistriţei.

ShoppingCityPiatraNeamt_randare

Randari Shopping City Piatra Neamt 01

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0