Articol publicat în data de: vin, 17 Noi 2017Brandul Sense anunță mari reduceri de Black Friday

 

Anul acesta, Sense va desfășura campania de Black Friday în perioada 17-26 noiembrie, atât în rețeaua națională de magazine, cât și în mediul online. Brandul românesc anunță reduceri cuprinse între 30% și 60% la o gamă vastă de produse. De asemenea, cumpărătorii vor putea achiziționa anumite produse din colecția de tricotaje la preț unic: 35 lei.

 

În fiecare sezon, Sense pregătește colecții ample, structurate pe capsule diferite stilistic și cromatic. Gândite pentru a alcătui o garderobă perfectă, ținutele Sense au un design inspirat din tendințele internaționale, iar paleta coloristică este foarte variată. Modelele elegante, cu croiuri ingenioase, sunt diversificate, variind de la ținute potrivite la serviciu sau în timpul liber, la cele pentru ocazii speciale.

Reducerile de Black Friday se vor aplica la zeci de articole din colecția nouă, în limita stocului disponibil. Produsele pot fi achiziționate din magazinul Sense Roman, situat în strada Roman Mușat, sau de pe site-ul www.fashionsense.ro.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>