Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea de duminică a Loteriei bonurilor

Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea de duminică a Loteriei bonurilor

 

Duminică, 18 iunie, a avut loc o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale. La această extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 și 31 mai 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale emise în data de 30 mai 2017, cu o valoare de 59 de lei.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică a fost organizată prima etapă, care a constat din extragerea bilelor care determină ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!