Prima paginăEconomie

Bonurile de 312 lei din 11 ianuarie, câştigătoare la loteria fiscală

Bonurile de 312 lei din 11 ianuarie, câştigătoare la loteria fiscală

Dimensiune text

Bonurile fiscale în valoare de 312 lei, emise la 11 ianuarie 2016, sunt câştigătoare la a doua extragere din acest an a Loteriei Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna ianuarie a avut loc duminică, 21 februarie, şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al şi al Loteriei Române.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.COMENTARII

WORDPRESS: 0