„Blocada”, pe drumurile naţionale care fac legătura cu statele vecine

„Blocada”, pe drumurile naţionale care fac legătura cu statele vecine

19 şoferi au devenit pietoni
Peste 39.000 de certificate de cazier judiciar, emise anul trecut în județ
Transport de lemne, confiscat de polițiști la Horia

 

masina politie 680x365Poliţia Română a desfăşurat acţiunea „Blocada”, acţionând pe sectoarele de drum cu trafic intens, pe şoselele dinspre şi către punctele de trecere a frontierei, dar şi în gări, autogări, aeroporturi şi pe sectoarele de drum cu risc de producere a accidentelor.

Activităţile au fost dispuse la sfârşitul lunii iulie pentru toată luna august 2016, la nivel naţional, ca urmare a intensificării tranzitului către zonele turistice şi localităţile de domiciliu ale cetăţenilor români care lucrează în străinătate şi a creşterii, implicit, a valorilor de trafic, în vederea diminuării riscului rutier şi fluidizării circulaţiei pe principalele drumuri naţionale care fac legătura cu statele vecine.

„Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii nemţeni au constatat 227 de infracţiuni, în 70 de cauze persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunilor fiind surprinse în flagrant delict. Din totalul infracţiunilor, 102 sunt de natură judiciară, 47 la regimul circulaţiei rutiere şi 11 la regimul armelor şi muniţiilor. Poliţiştii au confiscat şase arme şi 62 de cartuşe, muniţia aferentă armelor, ca urmare a abaterilor constatate la regimul armelor şi muniţiei. Totodată în cadrul filtrelor rutiere efectuate şi a controalelor din trafic au fost depistate şase persoane urmărite, cinci dintre aceste fiind condamnate definitiv, iar una avea mandat european de arestare emis de alt stat”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!