Biruința și Brigada, confirmate în play-off la naționalele de oină

Dimensiune text

Biruința Gherăești și Brigada Gherăești au fost confirmate, de către Federația Română de Oină (FRO), drept calificate la turneele play-off ale Campionatului Național de oină, seniori. Duminică va avea loc o nouă ediție a Cupei Gherăeștiului.

 

 

Reamintim că, în urma turneului regulat de săptămâna trecută, de la Gherăești, la care au participat nouă echipe, nu s-a putut stabili imediat clasamentul, întrucât partida dintre Biruința și Frontiera Constanța a fost întreruptă și nereluată, la scorul 20-17 pentru gazde, din cauza pătrunderii pe teren a unui spectator care a lovit unul dintre arbitri. Înaintea meciului cu pricina, Biruința și Frontiera erau în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte, dar despărțite de punctajul favorabil Biruinței. Într-un comunicat al FRO se menționează: „În urma finalizării meciurilor, pentru participarea la cele două turnee play-off s-au calificat: 1. Frontiera Constanța, 2. Straja București, 3. Biruința Gherăești, 4. Brigada Gherăești. (…) În cel mai scurt timp, în urma consultării echipelor calificate, Biroul Federal va stabili dacă vor rămâne cele două locații stabilite inițial”. Înainte de turneul de la Gherăești se propusese ca turneele play-off să aibă loc la Turnu Roșu (Sibiu) / 22-23 iunie, respectiv București / 6-8 septembrie.

Din acest an, FRO își desfășoară activitatea sub înaltul patronaj al Majestății Sale Regele Mihai.

Duminică, 2 iunie, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei competiții Cupa Gherăeștiului, la seniori, primul meci urmând a începe la ora 10. Au confirmat participarea Vorona Mare Botoșani, Stejarul Pârcovaci (Iași), Biruința și Brigada Gherăești. Sunt așteptate și reprezentantele județelor Buzău și Vrancea, care își manifestaseră dorința a juca la această competiție.

[sam id=”3″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 0