Prima paginăSport

Biruința Gherăești vizează un nou titlu național

Dimensiune text

Sezonul competițional 2012 a fost unul foarte bun pentru Biruința Gherăești, iar tendința este, în continuare, de ocupare a primei poziții, indiferent de competiție și de categoria de vîrstă la care se desfășoară.

 

De curînd, echipele de juniori I, II și III ale Biruinței se încununau cu titlurile de campioane naționale în aer liber, anticipînd o performanță similară și la naționalele de sală. De asemenea, echipa de seniori din Gherăești, pregătită de Ioan Chifan, a realizat un concurs perfect, cu trei victorii din tot atîtea posibile, la primul turneu play-off al campionatului național desfășurat la Tătaru (Brăila). Cu acea ocazie, echipa nemțeană a urcat pe locul al doilea în clasamentul provizoriu, după Frontiera Constanța, urmînd ca desemnarea campioanei să se facă la ultimul turneu play-off, de la începutul lunii viitoare, care se va desfășura la Horia (Constanța).

Pînă atunci, Biruința se va „încălzi” la sfîrșitul acestei săptămîni, cînd, la Chiuiești (Cluj), este programată Cupa Federației Române la Oină, ediție jubiliară care marchează 80 de ani de la înființarea FR Oină.

La competiție, în afară de Biruința, vor participa Frontiera Constanța, Straja București, Izvorul Chiuiești, Pamira Sibiu și Dinamic Coruia (Maramureș).

Turneul va începe în 17 august, iar finala mare va avea loc duminică, de la ora 14.

COMENTARII

WORDPRESS: 0