Prima paginăEconomie

Biroul de cadastru din Piatra Neamț întrerupe activitatea cu publicul, pentru două săptămâni

Biroul de cadastru din Piatra Neamț întrerupe activitatea cu publicul, pentru două săptămâni

Dimensiune text

 

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Neamț informează că va aplica o nouă serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus COVID-19.

Astfel, în perioada 23 octombrie – 6 noiembrie, OCPI Neamț sistează activitatea de relații cu publicul la Biroul din Piatra Neamț, situat în bulevardul Republicii, nr. 17. Cetățenii și partenerii OCPI pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru si carte funciara. Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise prin e-mail (nt@ancpi.ro) sau poștă.

În perioada 23 octombrie – 6 noiembrie, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare, însoțită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui inscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepția sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiunea „Urmărire cerere RGI”.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Neamț, dar și prin intermediul liniilor telefonice, care vor funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00. În perioada menționată, audiențele care se desfășurau la sediul BCPI Piatra Neamț vor fi acordate telefonic sau prin e-mail.

Numerele de telefon și adrese de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Neamț sunt următoarele: Sediu OCPI Neamț, Telefon 0233217142, e-mail nt@ancpi.ro; BCPI Piatra Neamț,       Telefon 0233226216, e-mail bcpi.piatraneamt@ancpi.ro, BCPI Roman, Telefon 0233742343, e-mail bcpi.roman@ancpi.ro, BCPI Bicaz, Telefon 0233254180, e-mail bcpi.bicaz@ancpi.ro, BCPI Tîrgu Neamț, Telefon 0233790078, e-mail bcpi.targuneamt@ancpi.ro .

Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații, în egală măsură, mai arată comunicatul OCPI Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0