Prima paginăCultural

Biletele la filmul „Octav”, cu Marcel Iureș, s-au vândut. Filmul se va proiecta și în următoarea seară

Biletele la filmul „Octav”, cu Marcel Iureș, s-au vândut. Filmul se va proiecta și în următoarea seară

Dimensiune text

 

Organizatorii avanpremierei filmului „Octav”, regizat de Serge Ioan Celebidachi și în care joacă actorul Marcel Iureș, anunță faptul că biletele la proiecția programată la Roman pentru joi, 28 septembrie, s-au vândut în totalitate. În aceste condiții, proiecția se va relua și vineri, 29 septembrie.

Caravana „Octav” a plecat prin țară de vineri, 22 septembrie, urmând să ajungă la Roman pe 28 septembrie. La eveniment va fi prezent și renumitul actor Marcel Iureș, proiecția filmului urmând a avea loc de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. După proiecția filmului, va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri, urmată de o sesiune de fotografii și autografe.

Deoarece biletele de la proiecția de pe 28 septembrie s-au vândut deja, cu o săptămână înainte, organizatorii au decis, dat fiind și numărul mare de solicitări ale romașcanilor, să difuzeze din nou filmul și în seara de vineri, 29 septembrie, tot de la ora 19.00. Totuși, la acest al doilea eveniment nu vor mai lua parte și membrii echipei de producție a filmului.

Filmul „Octav” va rula în cinematografe începând cu data de 6 octombrie. Regia este semnată de Serge Ioan Celebidachi, fiul marelui dirijor și compozitor Sergiu Celibidache, iar din distribuție, pe lângă Marcel Iureș, mai fac parte actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar și mulți alții.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0