Bilete puține pentru tratamentul pensionarilor

Pentru cea de-a doua serie de tratament balnear pentru anul 2013, Casa Județeană de Pensii Neamț a primit, prin repartiție, 63 de bilete, pentru 11 dintre cele 13 stațiuni în care Casa Națională de Pensii Publice deține în proprietate structuri de cazare: 1 Mai Oradea, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Nicolina, Olănești, Pucioasa și Sărata Monteoru.

 

 

Prima zi de intrare în stațiune este 29 aprilie. Pentru această serie, Casa Județeană de Pensii Neamț va distribui biletele repartizate prin aplicație informatică, celor care au solicitat plecarea în stațiune în luna aprilie, cu condiția ca stațiunile menționate în cerere să fie dintre cele precizate mai sus.

Lista cu beneficiari poate fi consultată  la afișierul Casei Județene de Pensii Neamț sau pe pagina de internet a acesteia: www.pensiineamt.ro/Bilete de Tratament.

În prima serie de tratament balnear a acestui an, Casa Județenă de Pensii Neamț a valorificat 54 bilete din cele 66 repartizate. De la începutul anului și până la data de 19 aprilie, au solicitat bilete de tratament balnear 5.657 de persoane.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 0