Bilete de tratament pentru pensionari, la mijlocul lunii mai

Bilete de tratament pentru pensionari, la mijlocul lunii mai

Dimensiune text

 

 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț informează că pentru a cincea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune perioada 15 – 17 mai, sunt repartizate CJP Neamț 51 de bilete, pentru următoarele stațiuni: Covasna, Buziaș, 1 Mai – Oradea, Amara, Nicolina și Sărata-Monteoru.

Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț, din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

„Menționăm că până la această dată sunt depuse un număr de 4.760 cereri de tratament balnear pentru anul 2019, fiind valorificate pentru primele patru serii de tratament balnear un număr de 170 bilete de tratament. Reamintim că pot beneficia de tratament balnear persoanele care au calitatea de: pensionar al sistemului public de pensii; asigurat al sistemului public de pensii sau beneficiar al prevederilor unor legi speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament balnear prin sistemul public de pensii şi care care dovedesc existenţa unei afecţiuni medicale care să necesite tratament balnear, în conformitate cu prevederile legale”, precizează reprezentanții CJP Neamț.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile, pentru anul 2019 urmând a fi 18 serii de tratament.

 

 



COMENTARII

WORDPRESS: 0