Prima paginăSanatate

Bilete de tratament pentru pensionari, la mijlocul lunii august

Bilete de tratament pentru pensionari, la mijlocul lunii august

Dimensiune text

 

Începând cu data de 19 august, pot pleca la tratament balnear, prin intermediul Casei Județene de Pensii (CJP) Neamț, 279 persoane, în stațiunile cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte de prestări servicii și în stațiunile în care aceasta deține proprietăți ce oferă cazare și tratament balnear, informează CJP Neamț.

Astfel, pentru această serie se asigură tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Amara, Bălțătești, Covasna, Saturn, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Neptun, Căciulata, Mangalia, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Techirghiol, Sovata, Geoagiu Băi, Buziaș, Covasna, 1 Mai – Oradea, Pucioasa, Nicolina, Olănești și Sărata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Până la această dată, CJP Neamț a valorificat 1.585 bilete de tratament balnear pentru primele zece serii ale anului 2019, fiind înregistrate 5.828 cereri de acordare a unui bilet de tratament balnear.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0