Bilete de tratament pentru pensionari, la începutul lunii august

Bilete de tratament pentru pensionari, la începutul lunii august

Dimensiune text

 

 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a zecea serie de tratament balnear sunt alocate 271 bilete de tratament în stațiunile cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte de prestări servicii și în stațiunile în care aceasta deține proprietăți ce oferă cazare și tratament balnear.

Astfel, pentru această serie, ce are intrare în stațiuni data de 3 august 2019, se asigură tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Amara, Bălțătești, Covasna, Saturn, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Neptun, Tușnad, Căciulata, Mangalia, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Geoagiu Băi, Buziaș, Covasna, 1 Mai – Oradea, Pucioasa, Nicolina, Olănești și Sărata Monteoru.

„Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament. Până la această dată Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat de 1.239 bilete de tratament balnear pentru primele nouă serii ale anului 2019, fiind înregistrate 5.638 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear”, precizează reprezentanții CJP Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0