Bilete de tratament pentru pensionari, la începutul lunii aprilie

Bilete de tratament pentru pensionari, la începutul lunii aprilie

 

 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț informează că, pentru a doua serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune perioada 1 – 3 aprilie 2019, sunt alocate 56 bilete de tratament, în următoarele stațiuni: Buziaș, Covasna, Olănești, 1 Mai – Oradea, Amara, Geoagiu, Nicolina, Pucioasa și Sărata Monteoru.

Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț, din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

„Menționăm că până la această dată sunt depuse 4.089 de cereri de tratament balnear pentru anul 2019, fiind valorificate pentru prima serii de tratament balnear un număr de 39 de bilete de tratament. Reamintim că pot beneficia de tratament balnear persoanele care au calitatea de: pensionar al sistemului public de pensii; asigurat al sistemului public de pensii sau beneficiar al prevederilor unor legi speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament balnear prin sistemul public de pensii şi care care dovedesc existenţa unei afecţiuni medicale care să necesite tratament balnear, în conformitate cu prevederile legale”, precizează reprezentanții CJP Neamț.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile, pentru anul 2019 urmând a fi 18 serii de tratament. Informații privind datele de intrare în stațiuni pot fi vizualizate la sediul CJP Neamț cât și pe pagina de internet a instituției. Biletele de tratament balnear vor fi repartizate/alocate la unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă „TBRCM” SA, la care Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) este acţionar unic. În completare, după epuizarea acestora, se vor repartiza/aloca bilete la celelalte unităţi de tratament balnear, cu care CNPP are încheiate contracte, mai precizează CJP Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0