Prima paginăSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii septembrie

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii septembrie

Dimensiune text

 

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru a paisprezecea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 12 – 14 septembrie, s-au alocat 285 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Amara, Bălțătești, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Saturn, Căciulata, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Techirghiol, Sovata, Covasna, 1 Mai – Oradea, Nicolina, Olănești, Buziaș și Sarata Monteoru, pentru stațiunea Saturn rămânând un bilet de tratament nealocat.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/ .

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, pe baza unei programări, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233211353.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

„Precizăm că, până la data de 30 septembrie 2020, în conformitate cu dispozițiile art.216 din HG nr.140/2018  actualizat cu Hotărârea nr. 438/2020, la eliberarea unui bilet de tratament balnear nu se mai prezintă biletul de trimitere – formularul cu regim special eliberat de medicul de familie sau medicul specialist. Pentru evitarea aglomerației – având în vedere condițiile de siguranță medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID-19, recomandăm ca aceste cereri sa fie transmise prin poștă (letrică) sau poștă electronică, la una din cele două adrese de e-mail: silvia.panaite@cnpp.ro sau vlad.careja@cnpp.ro. Menționăm că până la această dată sunt depuse 4.910 cereri de tratament balnear pentru anul 2020, fiind valorificate 920 bilete de tratament”, precizează reprezentanții Casei Județene de Pensii Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0