Prima paginăSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la începutul lunii noiembrie

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la începutul lunii noiembrie

Dimensiune text

 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a 16-a serie de tratament balnear, ce are intrare în stațiuni perioada 5 – 7 noiembrie, sunt alocate 39 de bilete de tratament balnear, în una din următoarele stațiuni: Amara, Covasna, 1Mai – Oradea, Nicolina și Sărata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile CJP Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

„Dorim să informăm că pentru această serie nu au intrat în alocare un număr de 13 bilete de tratament (9 bilete de tratament pentru Amara, 2 bilete de tratament pentru Buziaș și 2 bilete de tratament pentru Sărata Monteoru), deoarece nu au fost înregistrate solicitări. Aceste bilete sunt puse la dispoziție celor care au depus cerere și doresc tratament balnear în una din cele trei stațiuni”, precizează reprezentanții Casei Județene de Pensii Neamț.

Până la această dată, CJP Neamț a valorificat 3.088 bilete de tratament balnear pentru anul 2019, fiind înregistrate 6.307 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear.Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0