Prima paginăSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii septembrie

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii septembrie

Dimensiune text

 

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru a cincisprezecea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2020, s-au alocat 220 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Amara, Bălțătești, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Saturn, Mangalia, Căciulata, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Neptun,Techirghiol, Sovata, Covasna, 1 Mai – Oradea, Nicolina, Olănești și Sarata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/ . Nu au intrat în alocare automată 28 de bilete de tratament, în una din următoarele stațiuni: Amara, Bălțătești, Lacul Sărat, Slănic Moldova, Nicolina, Olănești și Saturn.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, pe baza unei programări, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233211353.

Până la această dată sunt depuse 4.987 de cereri de tratament balnear pentru anul 2020, fiind valorificate 1.162 de bilete de tratament, mai precizează reprezentanții Casei Județene de Pensii Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0