Prima paginăSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii iunie

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii iunie

Dimensiune text

 

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) și casele teritoriale de pensii reiau activitatea privind acordarea prestațiilor sub forma biletelor de tratament balnear. Prima serie de tratament disponibilă este seria a noua de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune perioada 24 – 28 iunie, Casei Județene de Pensii (CJP) Neamț fiindu-i alocate 36 de bilete de tratament, în următoarele stațiuni: Amara, Buziaș, Covasna, 1 Mai – Oradea și Nicolina, informează CJP Neamț.

Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț, din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va putea face numai după informarea telefonică, pe baza unei programări, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. Informații privind bilete de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211.353.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

„Pentru evitarea aglomerației – având în vedere condițiile de siguranță medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID-19, recomandăm ca aceste cereri să fie transmise prin poștă (letrică) sau poștă electronică, la una din cele două adrese de e-mail: silvia.panaite@cnpp.ro sau vlad.careja@cnpp.ro. Menționăm că până la această dată sunt depuse 4.530 cereri de tratament balnear pentru anul 2020, fiind valorificate 94 de bilete de tratament”, au mai precizat reprezentanții CJP Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0