Prima paginăSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la final de an

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la final de an

Dimensiune text

 

Pentru ultimele două serii de tratament balnear, ce au intrare în stațiuni perioadele 19 – 22 noiembrie, respectiv 3 – 5 decembrie, sunt alocate prin aplicație informatică pentru județul Neamț 156 de bilete de tratament balnear (134 bilete pentru seria a șaptesprezecea și 22 bilete pentru seria a optsprezecea), atât în stațiuni în care Casa Națională de Pensii Publice deține unități de cazare și tratament, cât și în stațiuni cu care s-au încheiat contracte de prestări servicii, informează Casa Județeană de Pensii Neamț.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Listele biletele alocate prin aplicație informatică, pot fi verificate la sediile CJP Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

„Dorim să informăm că pentru aceste două serii nu au intrat în alocare un număr total de 235 bilete de tratament (63 de bilete de tratament pentru seria șaptesprezece și 172 bilete de tratament pentru seria optsprezece), deoarece nu au fost înregistrate solicitări. Aceste bilete sunt puse la dispoziție celor care au depus cerere și doresc tratament balnear în stațiunile disponibile. Până la această dată, Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat 3.251 bilete de tratament balnear pentru anul 2019, fiind înregistrate 6354 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear”, mai precizează reprezentanții CJP Neamț.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0