BILETE CFR MAI IEFTINE ÎN SĂPTĂMÂNA „ŞCOALA ALTFEL”

BILETE CFR MAI IEFTINE ÎN SĂPTĂMÂNA „ŞCOALA ALTFEL”

Dimensiune text

 

tren09CFR pune la dispoziţia elevilor, în perioada 18 – 22 aprilie, călătorii cu trenul la preţuri reduse chiar şi cu 50%, pentru toţi cei care fac parte din programul educaţional „Şcoala Altfel”, anunţă, într-un comunicat de presă, CFR.

Astfel, elevii cu vârsta de până la zece ani beneficiază de reduceri de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa întâi, cât şi la clasa a doua, spre orice destinaţie din România. Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat, spun reprezentanţii CFR.

„Reducerile pentru elevi de până la zece ani se cumulează cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online. Grupurilor de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, li se acordă o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor (o persoană la zece copii)”, se arată în comunicat.

CFR vine şi cu o recomandare pentru pasionaţii de trenuri, care ar putea vizita: Muzeul CFR din Bucureşti, Muzeul locomotivelor de la Dej, Muzeul locomotivelor cu abur de la Reşiţa, Muzeul locomotivelor cu abur de la Sibiu sau expoziţia „Mic Muzeu CFR” din gara Bistriţa.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0