„Big brother” la CPU, Pediatrie şi Boli Infecţioase

„Big brother” la CPU, Pediatrie şi Boli Infecţioase

Reguli noi pentru bolnavii care se prezintă la CPU
S-a prezentat la Urgențe să-și trateze… cearcănele
Spitalul Roman caută medic pentru CPU

 

cpu spitalÎn urma unor conflicte între cadrele medicale şi pacienţi – în ambele sensuri -, conducerea Spitalului Municipal de Urgenţă Roman a decis extinderea sistemului de supraveghere video. Dacă în urmă cu o lună s-a stabilit ca în Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) să fie montat şi sistem audio, sistem video urmează să fie montat în alte două secţii.

„Pentru implementarea sistemului audio-video, s-a discutat cu firma care a făcut partea video, iar soluţia şi pentru sunet presupune achiziţionarea unui aparat care să permită şi intrări ale înregistrărilor audio. Urmează procedura de achiziţie. Sistemul vechi, doar cu intrările video, va fi utilizat la Pediatrie şi Boli Infecţioase. Și acolo mai tot timpul sunt pacienţi mai agitaţi şi avem nevoie măcar de înregistrări video, dacă nu şi audio”, a precizat doctorul Maria Andrici, managerul unităţii medicale.

Conform estimărilor specialiştilor, dar dinainte ca achiziţia să aibă un rezultat ca urmare a licitaţiei, costurile pentru achiziţionarea sistemului de supraveghere pentru CPU este estimat 10 – 15.000 de lei.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!