Prima paginăActualitateRoman

Biciclist rănit grav de oglinda retrovizoare a unei autoutilitare

Dimensiune text

Un biciclist, în vârstă de 36 de ani, a ajuns în stare gravă la un spital din Iaşi, după ce a fost accidentat pe o stradă din Roman. Evenimentul rutier a avut loc joi după-amiază. Biciclistul circula pe strada Ştefan cel Mare, având direcţia de deplasare către bulevardul Republicii, şi ar fi efectuat o manevră de schimbare a direcţiei de mers, fiind acroşat cu oglinda retrovizoare din dreapta a unei autoutilitare conduse, pe acelaşi sens de mers, de către un bărbat, de 65 de ani, din Roman. În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Pacientul era comatos, avea multiple fracturi cranio-cerebrale, inclusiv fractură de craniu, hematom intracerebral şi hemoragie subarahnoidiană, motiv pentru care medicul Maria Tălmăcel, cea care l-a consultat aici, a luat decizia de a-l transfera de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi”, a precizat medicul Dragoş Barcă, din cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii accidentului

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • dan 6 ani

    si dupa incident, imediat, „harnicii” de la drumuri au ingradit groapa pe care a ocolit-o nefericitul biciclist ca sa nu isi rupa si altii capul in ea…. Pacat ca nu s-a intervenit la gorpa aia inainte de a se intampla o tragedie, ca asa e la noi. Chiar vom fi nevoiti sa acceptam asa ceva ca fiind o normalitate, sau va mai schimbati voi mentalitatea, dragi functionari platiti din banii nostri , ai contribuabililor??!?